- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 2702
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 29, 2011
Tortillas kan også fyldes med kylling, chili con carne fra dagen før, og meget andet godt.
Krydret oksekød: Svits kødet med løg, hvidløg og krydderier og majs. Lad småsimre under låg til servering.
Salsa: Kan laves som frisk salsa, med tomater, agurk, citron og peberfrugt, eller som en sovs. Salsa: Kog en sovs af hakket løg, hvidløg, peberfrugt, hakket chili, krydderier og tomater. Lad simre under låg i en lille time.
Guacomole: Mos avocados med citron, revet løg og hvidløg og paprika, Tilsæt cremefraiche og smag til. Blendes glat eller serveres lidt grov. Varm tortillas i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 3-5 minutter. Fyld med blandet salat, oksekødet og kom salsaen og guacomolen over tilsidst. Kan også gratineres i ovn med revet mild ost.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.