- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Høst - Visninger
- 2884
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 23, 2011
- 1 stk
- rødløg
- 1/2 dl
- Sukker
- 1 dl
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 100 g
- Tranebær, tørrede
Tranebærkompot:
Løget hakkes fint og kommes i en gryde med tranebær og sukker. Ingredienserne dækkes med balsamicoeddike og koges i ca. 1 time uden låg til væsken er væk.
Den lækre kompot serveres med røget fisk, feks. hellefisk eller laks.
Til retten hører også et stykke lækkert brød.
En meget anderledes og velsmagende kompot.
Hilsen Mona
Var lidt skeptisk, men