Tranebærkompot til røget fisk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Høst
Visninger
2884
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
rødløg
1/2 dl
Sukker
1 dl
Balsamico (eddike) lys og mørk
100 g
Tranebær, tørrede
Tranebærkompot til røget fisk

Tranebærkompot:
Løget hakkes fint og kommes i en gryde med tranebær og sukker. Ingredienserne dækkes med balsamicoeddike og koges i ca. 1 time uden låg til væsken er væk.
Den lækre kompot serveres med røget fisk, feks. hellefisk eller laks.
Til retten hører også et stykke lækkert brød.
En meget anderledes og velsmagende kompot.
Hilsen Mona



En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på september 30, 2011

    Var lidt skeptisk, men

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?