fbpx

Tun-deller

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Madpakke
Visninger
2520
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Drænet tun i vand
100 g
Kogte kartofler
1 stk
Finthakket løg
1 stk
Æg
2 tbsp.
Hvedemel
1 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Timian, tørret
1/2 tsk.
Chiliflager
1 1/2 dl
mælk
Tun-deller

Rør en fars af alle ingredienserne og sæt den på køl i 1 time.
Steg dellerne i rigeligt smør ved middelvarme 5-6 minutter på begge sider.
Server med bagte kartoffel-stave evt. remulade.
Evt. tangsalat med cavi-art.

3 comments

  1. Anonym sagde på oktober 20, 2013

    Der står at der skal bruges

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Anonym sagde på oktober 20, 2013

    det er godt nok en del tsk

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 20, 2013

    ;-D

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?