- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Madpakke - Visninger
- 4007
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 15, 2013
- 300 g
- Drænet tun i vand
- 100 g
- Kogte kartofler
- 1 stk
- Finthakket løg
- 1 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Timian, tørret
- 1/2 tsk.
- Chiliflager
- 1 1/2 dl
- mælk
Rør en fars af alle ingredienserne og sæt den på køl i 1 time.
Steg dellerne i rigeligt smør ved middelvarme 5-6 minutter på begge sider.
Server med bagte kartoffel-stave evt. remulade.
Evt. tangsalat med cavi-art.
Der står at der skal bruges
det er godt nok en del tsk
;-D