Tun-deller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Madpakke
Visninger
2352
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Drænet tun i vand
100 g
Kogte kartofler
1 stk
Finthakket løg
1 stk
Æg
2 tbsp.
Hvedemel
1 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Timian, tørret
1/2 tsk.
Chiliflager
1 1/2 dl
mælk
Tun-deller

Rør en fars af alle ingredienserne og sæt den på køl i 1 time.
Steg dellerne i rigeligt smør ved middelvarme 5-6 minutter på begge sider.
Server med bagte kartoffel-stave evt. remulade.
Evt. tangsalat med cavi-art.

3 comments

  1. Anonym sagde på oktober 20, 2013 Svar

    Der står at der skal bruges

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på oktober 20, 2013 Svar

    det er godt nok en del tsk

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 20, 2013 Svar

    ;-D

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?