tundeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1825
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Gulerod/gulerødder
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Porre
1 stk
Tun i vand, konserves
1 stk
Æg
3 tbsp.
Rasp

Porre, gulerod og løg hakkes/rives. Alle dele røres sammen i en skål. Salt, peber og persille efter smag.
Steges i olie på en pande til de er lyse brune og faste.( ca 2-3 min på hver side).
Tilbehør kogte kartofler og persillesauce.
En anden form for fiskefrikadeller og de er også gode i madpakken.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?