- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1825
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 21, 2009
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Porre
- 1 stk
- Tun i vand, konserves
- 1 stk
- Æg
- 3 tbsp.
- Rasp
Porre, gulerod og løg hakkes/rives. Alle dele røres sammen i en skål. Salt, peber og persille efter smag.
Steges i olie på en pande til de er lyse brune og faste.( ca 2-3 min på hver side).
Tilbehør kogte kartofler og persillesauce.
En anden form for fiskefrikadeller og de er også gode i madpakken.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.