Tunfrikadeller m. ovnstegte kartofler

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1302
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Majsolie
1 tsk.
Salt, bordsalt
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Krydder
13 stk
Kartofler
1 tsk.
Salt, bordsalt
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Hvedemel
3 tbsp.
Rasp
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
letmælk
2 stk
Tun i vand, konserves
1 stk
Æg

Del 1
Tænd ovn på 220 grader (varmluft: 200)
Skræl kartofler
Skær dem efterfølgende i både/stave/halve – hvad man lige har lyst til
Bland dem med olie og krydderier
Sæt ind i ovnen i 40-45 min.Del 2
Mens kartoflerne er i ovnen, forberedes farsen.
Løget skæres/hakkes i små tern
Alle ingredienserne blandes sammen
Kom fedtstof på panden og form tunfrikadellerne og steg dem 2-4 min på hver side (afhængigt af hvor store de er).
Herefter serveres de sammen med kartoflerne og evt en salat.
Man kan lave sovs til (evt. hollandaise), men remulade kan også anbefales.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?