- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3898
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 13, 2012
- 2 tbsp.
- Majsolie
- 1 tsk.
- Salt, bordsalt
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Krydder
- 13 stk
- Kartofler
- 1 tsk.
- Salt, bordsalt
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 3 tbsp.
- Rasp
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- letmælk
- 2 stk
- Tun i vand, konserves
- 1 stk
- Æg
Del 1
Tænd ovn på 220 grader (varmluft: 200)
Skræl kartofler
Skær dem efterfølgende i både/stave/halve – hvad man lige har lyst til
Bland dem med olie og krydderier
Sæt ind i ovnen i 40-45 min.Del 2
Mens kartoflerne er i ovnen, forberedes farsen.
Løget skæres/hakkes i små tern
Alle ingredienserne blandes sammen
Kom fedtstof på panden og form tunfrikadellerne og steg dem 2-4 min på hver side (afhængigt af hvor store de er).
Herefter serveres de sammen med kartoflerne og evt en salat.
Man kan lave sovs til (evt. hollandaise), men remulade kan også anbefales.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.