- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Tilbehør - Visninger
- 2081
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 1 1/2 ml
- Rasp
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 ml
- Majsolie
- 1 stk
- Tun i vand, konserves
- 2 stk
- Æg
Hæld tunen i en skål og findel den
Hak løget og basilikummen og bland det i tunen sammen med æggene
Smag til med salt og peber og rør raspen i
Varm olien op på panden og steg frikadellerne 3-4 fire minutter på hver side afhængig af størrelsen
Server med brød
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.