Tunmousse med rejer og dild

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Jul
Visninger
1948
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
rejer
1 stk
Tun i vand, konserves
1 stk
Citron - gerne økologisk
4 stk
Husblas, blade
1 tsk.
Citronsaft
1 bdt.
Dild, frisk
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 dl
Creme fraiche 18 %
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde

Husblassen lægges i blød i en lille gryde med vand
Løget hakkes fint i en skål,
Tunen blandes i og røres
Creme fraichen røres i
piskefløden piskes stiv og afventer
husblassen tages op og knuges fri for vand, derefter kommes lidt citronsaft
og varmes til den er smeltet
strålen hældes langsomt ned i skålen mens der røres rundt
til sidst kommes piskefløden i  og røres rundt
hældes i en smurt serveringsfad drysset med lidt tørt dild
sættes ind i køleskabet og kan laves dagen før
Servering – kan hældes ud på et større fad, pynt med rejer og frisk dild og citron i skiver eller både




3 comments

  1. Den ukendte kok sagde på december 6, 2011

    Hele familien elsker denne

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på december 7, 2011

    Hej Susie

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på december 7, 2011

    1 løg

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?