- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Jul - Visninger
- 1948
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 6, 2011
- 100 g
- rejer
- 1 stk
- Tun i vand, konserves
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 stk
- Husblas, blade
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Husblassen lægges i blød i en lille gryde med vand
Løget hakkes fint i en skål,
Tunen blandes i og røres
Creme fraichen røres i
piskefløden piskes stiv og afventer
husblassen tages op og knuges fri for vand, derefter kommes lidt citronsaft
og varmes til den er smeltet
strålen hældes langsomt ned i skålen mens der røres rundt
til sidst kommes piskefløden i og røres rundt
hældes i en smurt serveringsfad drysset med lidt tørt dild
sættes ind i køleskabet og kan laves dagen før
Servering – kan hældes ud på et større fad, pynt med rejer og frisk dild og citron i skiver eller både
Hele familien elsker denne
Hej Susie
1 løg