- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Nytår
Påske
Sommer - Visninger
- 8790
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 5, 2010
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 200 g
- Græsk yoghurt 10 %
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Tun i olie, konserves
- 1 bdt.
- Purløg
- 300 g
- Vindruer, uden kerner
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1 stk
- rødløg
- 1/2 bdt.
- Purløg
- 1 1/2 tbsp.
- Akaciahonning
En frisk og mager forret
Tunmousse
Olien i dåserne med tun hældes fra. Tunen hældes over i en skål og fin deles.
Tilsæt græsk yoghurt, salt, peber, citronsaft fra en halv citron og fintklippet purløg.
Det hele røres sammen med en forsigtig hånd og smag til med salt og peber.
Sæt det i køleskabet i et par timer.
Vi har gode erfaringer med at vælge en bedre dåsetun.
Vindruesalsa
Vindruerne halveres og kommes i en skål.
Rødløget og purløg fin hakkes og hældes over i skålen.
Balsamico og akaciehonning tilsættes. Det hele vendes nogle gange med en forsigtig hånd.
Pyntes med en citronbåd. Et stykke groft flute passer fint hertil.
En rigtig lækker forret.
Kan tunmoussen fryses?
Hej til jer !
Hej Lotte