Tunmousse med vindruesalsa

Bedømmelse: 2.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Nytår
Påske
Sommer
Visninger
8790
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Citron - gerne økologisk
200 g
Græsk yoghurt 10 %
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1/2 tsk.
Salt, groft
2 stk
Tun i olie, konserves
1 bdt.
Purløg
300 g
Vindruer, uden kerner
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
1 stk
rødløg
1/2 bdt.
Purløg
1 1/2 tbsp.
Akaciahonning
Tunmousse med vindruesalsa

En frisk og mager forret
Tunmousse
Olien i dåserne med tun hældes fra. Tunen hældes over i en skål og fin deles.
Tilsæt græsk yoghurt, salt, peber, citronsaft fra en halv citron og fintklippet purløg.
Det hele røres sammen med en forsigtig hånd og smag til med salt og peber.
Sæt det i køleskabet i et par timer.
Vi har gode erfaringer med at vælge en bedre dåsetun.
Vindruesalsa
Vindruerne halveres og kommes i en skål.
Rødløget og purløg fin hakkes og hældes over i skålen.
Balsamico og akaciehonning tilsættes. Det hele vendes nogle gange med en forsigtig hånd.
Pyntes med en citronbåd. Et stykke groft flute passer fint hertil.





4 comments

  1. Den ukendte kok sagde på december 7, 2010

    En rigtig lækker forret.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på juli 18, 2011

    Kan tunmoussen fryses?

    Bedømmelse: 1.5/5. Fra 2 stemmer.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på september 20, 2012

    Hej til jer !

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på september 20, 2012

    Hej Lotte

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?