Tunsalat med æg

Bedømmelse: 4.5/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Frokost
Visninger
7335
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Purløg
2 stk
Tun i olie, konserves
3 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1/2 dl
Mayonnaise, fedtreduceret
1 stk
rødløg
1 ml
Limesaft
1 tsk.
1 tske karry
Tunsalat med æg

Æggene koges 8 min. hårdkogt.
Når æggene er kolde hakkes de i tern. Ægget deles først på den ene led, derefter på den anden led i en æggedeler. Ægget er nu i fine tern.
Rødløget pilles og hakkes.
Olien hældes fra tun.
Tun, klippet purløg og løg røres sammen med mayonnaise. Derefter tilsættes æggene i tern, karry, limesaft – salt og peber efter behov.
Kan bruges som “tursandwich”. Denne tur gik til Fanø. Kan naturligvis også bruges til andre “rejsemål” 😉

2 comments

  1. Jørgen Madsen (not verified) sagde på marts 23, 2014

    Jeg mangler angivelse af

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 23, 2014

    Hej Jørgen

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?