- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 11091
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 24, 2010
- 1 bdt.
- Purløg
- 2 stk
- Tun i olie, konserves
- 3 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 dl
- Mayonnaise, fedtreduceret
- 1 stk
- rødløg
- 1 ml
- Limesaft
- 1 tsk.
- 1 tske karry
Æggene koges 8 min. hårdkogt.
Når æggene er kolde hakkes de i tern. Ægget deles først på den ene led, derefter på den anden led i en æggedeler. Ægget er nu i fine tern.
Rødløget pilles og hakkes.
Olien hældes fra tun.
Tun, klippet purløg og løg røres sammen med mayonnaise. Derefter tilsættes æggene i tern, karry, limesaft – salt og peber efter behov.
Kan bruges som “tursandwich”. Denne tur gik til Fanø. Kan naturligvis også bruges til andre “rejsemål” 😉
Jeg mangler angivelse af
Hej Jørgen