- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Høst - Visninger
- 103040
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 25, 2012
- 250 g
- Suppehorn
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 250 g
- Champignon
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 2 stk
- Tomat, flået, konserves
- 1 l
- Bouillon
- 3 tsk.
- Paprika
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
Denne kraftfulde suppe er vores variant af den klassiske tyrkiske landsuppe. Hvis der skal endnu mere smag bruger vi friskhakket chili i Del 1.
1. Del
Svits de hakkede løg derefter tilsættes kødet og svitses med.
Tilsæt de øvrige ingredienser – peberfrugten skal være hakket.
Lad det småkoge i ca. 15 min.
2. Del
Suppehorn (pasta) tilsættes og koges med i 9 min.
Til sidst tilsættes persillen (hakket) og der smages til med salt og peber.
Tilbehør: Brød
lyder spændende – svitse i
Hej Erik
Hvilken slags bouillion ??
Hej Mogens