Tyrkisk landsuppe

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Høst
Visninger
103040
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Suppehorn
1 bdt.
Persille, frisk
2 stk
Løg eller zittauerløg
250 g
Champignon
500 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
2 stk
Tomat, flået, konserves
1 l
Bouillon
3 tsk.
Paprika
1 stk
Peberfrugt, grøn
Tyrkisk landsuppe

Denne kraftfulde suppe er vores variant af den klassiske tyrkiske landsuppe. Hvis der skal endnu mere smag bruger vi friskhakket chili i Del 1.
1. Del
Svits de hakkede løg derefter tilsættes kødet og svitses med.
Tilsæt de øvrige ingredienser – peberfrugten skal være hakket.
Lad det småkoge i ca. 15 min.
2. Del
Suppehorn (pasta) tilsættes og koges med i 9 min.
Til sidst tilsættes persillen (hakket) og der smages til med salt og peber.
Tilbehør: Brød




4 comments

  1. Anonym sagde på november 25, 2013

    lyder spændende – svitse i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på november 26, 2013

    Hej Erik

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på november 7, 2014

    Hvilken slags bouillion ??

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på november 9, 2014

    Hej Mogens

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?