Tyrkisk landsuppe

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Høst
Visninger
99542
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Tyrkisk landsuppe

Denne kraftfulde suppe er vores variant af den klassiske tyrkiske landsuppe. Hvis der skal endnu mere smag bruger vi friskhakket chili i Del 1. 
1. Del
Svits de hakkede løg derefter tilsættes kødet og svitses med.
Tilsæt de øvrige ingredienser – peberfrugten skal være hakket.
Lad det småkoge i ca. 15 min.
2. Del
Suppehorn (pasta) tilsættes og koges med i 9 min.
Til sidst tilsættes persillen (hakket) og der smages til med salt og peber.
Tilbehør: Brød

4 comments

  1. Anonym sagde på november 25, 2013 Svar

    lyder spændende – svitse i

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Den ukendte kok sagde på november 26, 2013 Svar

    Hej Erik

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Anonym sagde på november 7, 2014 Svar

    Hvilken slags bouillion ??

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Den ukendte kok sagde på november 9, 2014 Svar

    Hej Mogens

    No votes yet.
    Please wait...

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?