- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 2792
- Pris pr. Portion
- 12.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2012
- 400 g
- Kartoffelsalat
- 6 stk
- Marinerede sildestykker
- 1 stk
- Syltet agurk
- 1 bdt.
- Purløg
- 1 bdt.
- Radiser
- 2 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
Tysk sildesalat på den nemme måde. En bakke færdiglavet kartoffelsalat med 18% creme freshe, dild og purløg . Heraf bruger jeg 400g.
Sildestykkerne skæres i kvarte, sylteagurken i skiver eller tern, radiser i skiver. Ingridienserne blandes i kartoffelsalaten, purløg klippes over som pynt og groft rugbrød serveres til.
Drikkelse, et glas øl.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.