- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 2078
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1/2 l
- Kærnemælk
- 300 g
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1/2 tsk.
- vanillesukker
- 1 tsk.
- Natron
Vi får vafler til morgenmad eller eftermiddag, når vi rigtig skal hygge. Udover sukker og syltetøj smager de også godt med is og frisk frugt.
Sigt melet og natron i en skål , og rør sukker og vaniliesukker i. Bland kærnemælken i mens der røres. Varm vaffeljernet op og put fedtstof på hver gang der laves et hold vafler. Kom cirka en dl dej på vaffeljernet for hver plade. steg vaflerne, til de er gyldenbrune og sprøde. Spis dem mens de er varme/lune.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.