Valnøddekage med chokolade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
4337
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
125 g
Sukker (melis)
2 tbsp.
letmælk
150 g
Smør, saltet
4 stk
Æg
125 g
Hvedemel
200 g
Flormelis
1 tbsp.
kakaopulver
150 g
Valnøddekerner
150 g
Mørk chokolade også med orange

Pisk æg og sukker rigtig godt sammen i ti min. Sigt mel og kakao i skålen og vend det rundt med en dejskraber. Smelt 25 g smør og 75 g chokolade og hak valnødderne fint. Vend det hele i dejen. Smør en springform på 18 cm i diameter og hæld dejen i. Bag den ved 160 grader i 30-35 minutter. Lad den køle lidt af i formen og tag den så ud og lad den blive kold. Smelt 75 g chokolade i en gryde og lad den køle lidt af. Pisk 125 g smør, flormelis og mælk sammen til det bliver en luftig masse. Pisk så chokoladen i cremen. Når kagen er kold flækkes den i to. Smør 2/3 af cremen mellem bundene og fordel resten på toppen. Du kan evt. pynte med lidt valnødder.


2 comments

  1. Anonym sagde på marts 12, 2010

    Skal der ikke noget

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på marts 15, 2010

    Dejlig kage, men jeg ville

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?