- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4337
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 13, 2009
- 125 g
- Sukker (melis)
- 2 tbsp.
- letmælk
- 150 g
- Smør, saltet
- 4 stk
- Æg
- 125 g
- Hvedemel
- 200 g
- Flormelis
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 150 g
- Valnøddekerner
- 150 g
- Mørk chokolade også med orange
Pisk æg og sukker rigtig godt sammen i ti min. Sigt mel og kakao i skålen og vend det rundt med en dejskraber. Smelt 25 g smør og 75 g chokolade og hak valnødderne fint. Vend det hele i dejen. Smør en springform på 18 cm i diameter og hæld dejen i. Bag den ved 160 grader i 30-35 minutter. Lad den køle lidt af i formen og tag den så ud og lad den blive kold. Smelt 75 g chokolade i en gryde og lad den køle lidt af. Pisk 125 g smør, flormelis og mælk sammen til det bliver en luftig masse. Pisk så chokoladen i cremen. Når kagen er kold flækkes den i to. Smør 2/3 af cremen mellem bundene og fordel resten på toppen. Du kan evt. pynte med lidt valnødder.
Skal der ikke noget
Dejlig kage, men jeg ville