- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3411
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 28, 2011
- 1 tbsp.
- Kaffe, instant
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 tsk.
- Vaniljesukker
- 2 stk
- Æg
- 75 g
- Hvedemel
- 75 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 1/2 dl
- Vand
Ca. 16 stk:Kaffecreme:
Varm piskefløden op til lige omkring kogepunktet.
Tilsæt instant kaffe og vaniljesukker… og varm indtil begge dele er opløste.
Sæt på køl.
Cremen skal være helt afkølet, før den piskes til skum.Vandbakkelser:
Forvarm ovnen til 220 grader.
Kog margarine og vand sammen i en gryde.
Tilsæt mel og bag dejen sammen til den slipper gryden.
Tag gryden fra blusset og lad dejen køle lidt ned.
Tilsæt æg et af gangen… og pisk grundigt mellem hvert æg.
Sæt vandbakkelserne på en bageplade med bagepapir. Brug to teskeer.
Bag vandbakkelserne i 20-25 minutter. Husk: Åben ikke lågen til ovnen. Vandbakkelserne falder sammen.
Når vandbakkelserne er afkølet, skæres de over… fyldes evt. med lidt syltetøj og sprøjtes med kaffecreme… læg låget på… og velbekom J
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.