- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 2153
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 8, 2009
- 250 g
- Sukker (melis)
- 400 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æg
- 550 g
- Hvedemel
- 100 g
- ODENSE Ren Rå Marcipan
- 100 g
- Smuttede, hakkede mandler
- 2 stk
- Vaniliestænger
Ælt marcipanen, som rives groft, sammen med sukkeret og kornene fra vaniliestængerne og de finthakkede mandler.Smuldr smørret i og tilsæt æggene, 1 af gangen og kom så melet i og ælt godt sammen til den er samlet og lækker at røre ved. Lad nu dejen hvile koldt i mindst 1 time.Køres igennem maskine eller andet til kranse, sæt dem på bagepapir i en forvarmet ovn på 190 gr. i ca. 6-7 min (varmluftovn) eller til de er gyldne. God fornøjelse.Hvis dejen er for tør, tilsæt mere smør, det gør underværker.Jeg har bagt disse igennem de sidste mange år og har fået den bedste ros fra alle.
Hvor lang kan de holde sig?