- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 4191
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 175 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Æg
- 250 g
- Hvedemel
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 125 g
- Sukker
- 1 stk
- Vanillestang
- 2 stk
- Mandelflager, pose
Vanillehjerter
1) Rør smør/margarine med en håndmixer til det er blødt.
2) Tilsæt sukker, vanillekorn fra vanillestangen samt vanillesukker og rør indtil det er opløst og dejen er jævn.
3) Tilsæt æg, mel samt mandelflager og rør godt rundt.
4) Læg dejen på køl i minimum 30 minutter.
5) Kør dejen igennem en kødmaskine med stjerneformet hulplade eller brug en bollesprøjte og lav 10 cm. lange stykker. Form dem som hjerter eller bogstaver.
6) Læg kagerne på bagepapirog bag i en forvarmet oven i 8 – 10 minutter. Har du en almindelig ovn sæt temperaturen til 180 grader. Har du en varmluftovn så sæt temperaturen på 160 grader.
7) Lad kagerne køle af på en bagerist.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.