Vanillekranse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
110 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
75 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2747
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Hvedemel
1/2 stk
Vanillestang
110 g
Sukker (melis)
50 g
Mandler
165 g
Smør, saltet
1/2 stk
Æg

Smut mandlerne ved at hælde kogt vand over dem, og lade dem ligge i det. Efter nogle minutter kan skallen smuttes af. Hak mandlerne meget fine, brug eventuekt en foodprocessor. Smørret smuldres i melet, hvorefter et halvt sammenpisket æg, sukker, korn fra en halv vanillestang og mandlerne tilsættes. Dejen samles hurtigt og stilles på køl i en time. Ovnen varmes op til 200 grader, og dejen trilles til tynde stænger eller køres gennem en kødmaskine med et stjernemønster. Lav stængerne til krænse og læg dem på en bageplade. Bag dine vanillekrænse mellem syv og ti minutter, til de er gyldne.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?