- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 110 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 75 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2747
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 250 g
- Hvedemel
- 1/2 stk
- Vanillestang
- 110 g
- Sukker (melis)
- 50 g
- Mandler
- 165 g
- Smør, saltet
- 1/2 stk
- Æg
Smut mandlerne ved at hælde kogt vand over dem, og lade dem ligge i det. Efter nogle minutter kan skallen smuttes af. Hak mandlerne meget fine, brug eventuekt en foodprocessor. Smørret smuldres i melet, hvorefter et halvt sammenpisket æg, sukker, korn fra en halv vanillestang og mandlerne tilsættes. Dejen samles hurtigt og stilles på køl i en time. Ovnen varmes op til 200 grader, og dejen trilles til tynde stænger eller køres gennem en kødmaskine med et stjernemønster. Lav stængerne til krænse og læg dem på en bageplade. Bag dine vanillekrænse mellem syv og ti minutter, til de er gyldne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.