- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5725
- Pris pr. Portion
- 14.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 23, 2015
- 1 stk
- Flûtes
- 2 dl
- blandede ris
- 300 g
- Frosne blandede grøntsager
- 1 stk
- Suppetern
- 3 ml
- Olivenolie
Skyl risene i rigeligt vand, dryp dem godt af og hæld dem på en varm pande i lidt olivenolie. Svits dem lidt ca.5 min. Skru ned for varmen og tilsæt 4 dl vand. Tilsæt suppeterningen, salt, peber evt. lidt gurkemeje, karry eller krydderi du kan lide. Lad risene simre under låg til de har opslugt vandet og er tilpas bløde. Grøntsagerne kan evt optøs i microovn, ellers varer det lidt længere inden retten er færdig hvis du kommer dem på i frossen tilstand. Varm det hele godt igennem. Servere med skiver af flutes. Til retten passer en let hvidvin. evt moselvin. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.