- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4167
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 19, 2011
Byd gæsterne velkommen med et godt glas vin og en nem lille snack.
Der bliver ca. 19-20 stk. ud af en pizzabund. Beregn 4-6 stk. per. person.
Kæmperejerne fås i lage og skal lige overbruses med iskoldt vand, så lagen forsvinder. Fjern halespidserne.
Pizzabunden… som skal være af den grove slags, skæres ud i små trekanter, der passer til rejerne.
Smør lidt pikantost på den brede ende af pizzabunden, læg en reje ovenpå og rul dejen omkring. Buk evt. enderne omkring. (Se billeder)
Bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.Variation:
I stedet for rejer… brug skinke eller kylling.
I stedet for pizzabund… brug butterdej.
I stedet for rejer og pikantost… brug cocktailpølser og ketchup.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.