- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6526
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2009
- 250 g
- Champignon
- 1 stk
- Rosmarin, kviste
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 800 g
- Vildtkød, uden ben
- 1 dl
- Rødvin
- 20 g
- Smør, saltet
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1/2 l
- Bouillon
- 2 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 250 g
- Skalotteløg
Skær kødet i terninger og brun det i smeltet smør i en gryde.
Tag kødet op og skær gulerødderne i tern. Pil løgene og skær dem i mindre stykker.
Svits grønsagerne og drys melet over dem.
Rør til melet er væk og hæld bouillon, rødvin og krydderurter i.
Læg kødet i gryden og lad retten simre med låg på i en time cirka. Kødet skal være mørt.
Champignonerne renses, skæres i kvarte og ristes på en pande. Kom dem i gryden.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.