- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1690
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
- 1 1/2 tsk.
- Timian, tørret
- 1/4 stk
- Hvidkål
- 1 1/2 l
- Bouillon, grønsags
- 5 stk
- Kartofler
- 2 stk
- Laurbærblade
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Porre
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
Dette er en lækker suppe i den kolde tid. Server den med lækkert brød.
Du skal skrælle kartoflerne, skære dem i små tern og svitse dem i smørret som er smeltet. Skær porren i skiver, hvidkålen i strimler, hak løget og svits det med. Bland bouillon og krydderier i og lad suppen koge under låg i tyve minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.