- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2929
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
- 2 tbsp.
- Ingefær, rod, rå
- 1 stk
- rødløg
- 300 g
- Kyllingebryst, filet
- 300 g
- Hvidkål
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 tbsp.
- Soja sauce
- 2 tbsp.
- Olivenolie
1: Kødet skæres i strimler på en centimeters brede.
2: Løget, peberfrugt og kål hakkes fint.
3: Olien varmes op i en wok og kødet steges i fem min. ved høj varme.
4: Lag kødet på en tallerken og svits grønsagerne ved høj varme.
5: Riv ingefæren og tilsæt den sammen med kød og sojasauce.
6: Smag retten til med sukker, salt og peber.
7: Server wok retten med ris.
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.