Wok med kylling

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
843
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Peber, friskkværnet
4 stk
Nudler
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
2/7 dl
Fiskesauce
2 tbsp.
Jordnøddeolie
2 tbsp.
Ingefær, frisk
1 dl
Friske korianderblade
1 tsk.
Sambal oelek (chili)
2 tsk.
Rørsukker
4 stk
Hvidløg, fed
300 g
Kyllingebryst, filet
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 tbsp.
Soya
300 g
Rosenkål - frisk eller dybfrost
2/7 dl
Limesaft

Wok med kylling
Nudlerne steges efter anvisning på pakken.
1) Skær peberfrugten i strimler. Skræld ingefær og hak det fint. 2 fed hvidløg hakkes groft og 2 fed hvidløg hakkes meget fint (hold dem adskilt). Rosenkål deles i 2 (hvis de er store i 4 stykker), husk at pille de yderste blade af, de er ofte beskidte og plettede. Chili hakkes fint (fjern kernerne, med mindre du vil have det meget stærkt).
2) Varm wok’en op og kom en spsk. olie i. Svits kyllingestykkerne ved høj varme i 2 minutter.
3) Tilsæt chili samt ingefær og steg videre i 2 minutter.
4) Tilsæt de 2 fed hvidløg som er hakket groft, peberfrugt og rosenkål og steg videre i 5 – 7 minutter. Krydr med soya og peber.
5) Imens du steger ovenstående i wok’en, kog nudlerne. Når de er færdige hæld vandet fra.
6) Rør en dressing af: 1 spsk. jordnøddeolie, fiskesauce, limesaft, finthakket hvidløg, rørsukker og sambal oelek. Rør til sukkeret er opløst. Smag til med limesaft, sambal oelek og/eller sukker efter behag.
7) Kom de kogte og afdryppede nudler i wok’en og vend dressingen i retten og den er færdig!
8) Hak frisk koriander og drys over retten lige inden servering.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?