- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Madpakke - Visninger
- 18989
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2011
- 2 tbsp.
- Tomatpure, koncentreret
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Majs, konserves
- 500 g
- Oksekød, middelfedt
- 6 tbsp.
- Smelteost, revet ost 30+
- 6 stk
- Tortilla/Meltortillas
Brun det hakkede oksekød på en tør pande.
Når kødet har smidt lidt fedt, tilsættes løget… som er hakket.
Tilsæt majs og krydderier.
Jeg bruger oftest kun salt, peber og chiliflager… men det er smag og behag.
Tilsæt tomatpuré og rør det hele godt sammen.
Smag på fyldet og tilsæt evt. flere krydderier. Fyldet skal helst være “spicy”.
Lad fyldet køle en smule af.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Læg en stribe fyld på midten af hver tortilla wraps og rul dem sammen.
Wrapsene lægges side om side i et ildfast fad og drysses med ost.
Sæt i ovnen i ca. 20 minutter… til wrapsene er gennemvarme og osten er smeltet og gylden.
Server wrapsene med en god salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.