Anjosfars i form

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategori
Buffet
Hovedret
Visninger
1045
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Anjosfars i form

En farsrand krydret med ansjoser – nam nam – siger vi bare.

 

Vareforbrug (4 pers.):

 

1 løg 2 kogte, kolde kartofler 6-8 ansjosfileter 2 æg

 

300 g hakket oksekød 100 g hakket flæskekød 2 spsk. hvedemel 1 spsk. ansjoslage ca. 22 dl vand 12 tsk. peber salt

 

smør eller margarine og rasp til formen 1 pk. dybfrosne ærter og gulerødder (ca. 250 g)

 

Tilberedningstid: ca. 1,25 time, heraf ca. 1 time i ovnen.

 

Ovntemperatur: 175 grader

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Pil løget. Riv løg og kartofler på råkostjernet. Mos ansjoser ne med en gaffel. Skil æggene.

 

  1. Bland hakket kød, løg, kartof- ler og ansjoser med æg blommer og mel. Tilsæt an sjoslage og vand efterhånden. Rør farsen let og smidig.

 

  1. Krydr, men vær forsigtig med saltet. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i farsen.

 

  1. Kom farsen i en smurt og rasp drysset form og bag den i ovnen ca. 1 time ved 175°

 

  1. Kog ærter og gulerødder efter pakkens anvisning.

 

  1. Anret randen på et varmt fad og fyld grøntsagerne i midten.

 

Kan serveres med:

 

Kogte eller stegte kartofler.

 

Smeltet smør.

 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?