- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3460
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 1 tbsp.
- Vand
- 1 stk
- Æggeblomme
- 150 g
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- Flormelis
- 15 stk
- Blomme
- 1 stk
- Cremepulver, pose
- 50 g
- Sukker (melis)
- 50 g
- Hasselnød
- 100 g
- Smør, saltet
Smuldr koldt smør i melet. Bland flormelis i og saml det med æggeblommen og vandet til en dej. Ælt dejen godt sammen og lad den stå i køleskabet i en time. Smør en tærteform, rul dejen ud og læg dejen i formen. Prik dejen med en gaffel og stil den igen i køleskabet en halv time. Bag tærtedejen ved 200 grader i tyve minutter. Lad bunden køle af. Bland kagecremen som der står på pakken og fordel den i tærtebunden. Rens og halver blommerne. Læg dem i et ildfast fad og drys sukkeret over. Bag dem ved 250 grader i tre minutter. Fordel dem i tærtebunden og drys med nødder.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.