- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1534
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
- 2 1/2 dl
- letmælk
- 3 tbsp.
- Persille, frisk
- 20 g
- Smør, saltet
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 200 g
- bacon i tern
- 1 1/2 kg
- Kartofler
- 1/2 tsk.
- Muskatnød, stødt
- 250 g
- Løg eller zittauerløg
Til brændende kærlighed skal du bruge en portion kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges møre uden salt. Det tager kortere tid, hvis du skærer kartoflerne i mindre stykker. Vandet hældes fra og kartoflerne dampes tørre. Mos kartoflerne eksempelvis med en stavblender. Pisk mælke og smør i og smag til med krydderierne.
Steg bacon på panden. Skær løget i stykker og svits dem i fedtet fra baconen. De må gerne tage lidt farve til sig. Vend baconen på panden sammen med løgene kort. Portionsanret kartoffelmosen og fordel bacon og løg henover. Det kan også anrettes på et fad. Drys den hakkede persille over.
Server brændende kærlighed med syltede rødbeder og eventuelt noget rugbrød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.