Carbonara light

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1983
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 1/2 bdt.
Persille, frisk
350 g
Champignong
1/2 l
Skummetmælk
350 g
Frossen hakket spinat
4 stk
Æg
2 stk
Creme fine 7%
100 g
Parmesan, revet
2 tbsp.
Hvidvin
400 g
bacon i tern
5 stk
Hvidløg, fed
500 g
Pasta, frisk
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Muscat

Sæt vand til pasta over. Når vandet koger, koges pastaen som anvist på pakken. Svits baconen i en stor gryde. Hæld fedtet fra og ’affedt’ baconen på noget køkkenrulle.
Hak løg og hvidløg og svits det. Tilsæt den sprøde bacon sammen med hvidvinen. Lad det koge et par minutter.

Imens så tø spinat op eller hak en masse persille….

Til saucen er der to varianter:
Semi-light saucePisk æg med cremefine, parmesan, muscat og salt/peber (hvis retten laves med persille tilsættes den her)Lidt mere light sauce
Bland 1/3 af parmesanen med skummetmælk, æg, muscat og salt/peber (hvis retten laves med persille tilsættes den her)

Hæld den kogte pasta i bacon/grøntsagsblandingen (hvis retten laves med spinat så tilsættes den OPTØEDE spinat her)-og rør rundt. (Hvis retten laves med persille tilsættes dne hakkede persille her)
Hæld æggemassen over og vend rundt et par minutter. Det skal være som en tyk sovs
Serveres med det samme med (hvidløgs)-brød og/eller salat til.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?