- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Natmad
Tilbehør - Visninger
- 5965
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 10, 2010
- 4 skive(r)
- Cherry tomater
- 4 knsp.
- Basilikum, tørret
- 4 tsk.
- Flødeost, naturel
- 4 stk
- Champignon, store
Champignon hapser.
Nem og lækker tilbehør… eller som små hapser til et godt glas vin.
Champignonerne renses og stilken brækkes af. (Den kan evt. finthakkes og røres i flødeosten).
Flødeosten tilsættes basilikum… man kan evt. bruge pikantost. Den lægges i champignonerne.
Top med en skive tomat drysset med salt og peber.
Hapsene bages på 200 grader i 10-15 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.