Champignoner fyldt med krabbestuvning

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategori
Forret
Visninger
875
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Champignoner fyldt med krabbestuvning

En anderledes ret – husk at købe store champignoner til denne ret, som er en meget fin bebegyndelse på en middag

 

Vareforbrug (4-6 pers.):

 

400 g store champignoner 2 spsk. smør eller margarine 2 spsk. hvedemel 2 dl fløde salt, peber 3 små skalotteløg vand 1 ds. krabber (ca 100 g) citronsaft efter smag 1 tsk. olie til fadet

 

Tilberedningstid: ca 25 min her al ca 10 min i ovnen.

 

Ovntemperatur: 250 eller grill

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Kun «hatten» anvendes af de rensede champignoner. Skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

 

  1. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. Bag op med mel og fløde. Kog godt igennem under piskning. Krydr stuvningen med salt og peber.

 

  1. Pil løgene og hak dem fint. Kog dem op i en anelse vand. Lad dem løbe godt af. Bland de blancherede løg med krabbekødet, og kom det i stuvningen. Smag til med citronsaft.

 

  1. Læg champignon hatten med undersiden opad i et olieret ovnfast fad. Fyld med krabbe stuvningen. Gratiner 7-10 min. ved 250° eller grill.

 

Kan serveres med:

 

Lun flûte eller kuvertbrød.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?