- Kategori
- Forret
- Visninger
- 875
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 19, 2020
En anderledes ret – husk at købe store champignoner til denne ret, som er en meget fin bebegyndelse på en middag
Vareforbrug (4-6 pers.):
400 g store champignoner 2 spsk. smør eller margarine 2 spsk. hvedemel 2 dl fløde salt, peber 3 små skalotteløg vand 1 ds. krabber (ca 100 g) citronsaft efter smag 1 tsk. olie til fadet
Tilberedningstid: ca 25 min her al ca 10 min i ovnen.
Ovntemperatur: 250 eller grill
Fremgangsmåde:
- Kun «hatten» anvendes af de rensede champignoner. Skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
- Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. Bag op med mel og fløde. Kog godt igennem under piskning. Krydr stuvningen med salt og peber.
- Pil løgene og hak dem fint. Kog dem op i en anelse vand. Lad dem løbe godt af. Bland de blancherede løg med krabbekødet, og kom det i stuvningen. Smag til med citronsaft.
- Læg champignon hatten med undersiden opad i et olieret ovnfast fad. Fyld med krabbe stuvningen. Gratiner 7-10 min. ved 250° eller grill.
Kan serveres med:
Lun flûte eller kuvertbrød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.