Fadkoteletter m/ karry & bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
864
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 ml
Rapsolie
4 stk
Nakkekotelet
2 stk
Hvidløg, fed
2 dl
Bouillon, Svinekød
2 stk
Løg eller zittauerløg
4 skive(r)
Bacon i strimler
2 dl
Fløde 18 %
2 tsk.
Karry (indisk)
6 dl
Vand
1 stk
Mangochutney, sød
2 stk
Æble / æbler
4 dl
Jasminris
1 tsk.
Salt, groft
Fadkoteletter m/ karry & bacon

Fadkoteletter:
Steg koteletterne af i ca. to minutter på hver side ved høj varme i olie, krydr med salt, peber og lidt karry. Læg dem i et ovnfast fad.
Skræl og snit løg, hvidløg og æbler i tern. Skær bacon skiver i strimler. Svits løg, hvidløg, æbler og bacon i rapsolie. Drys karry over og steg det med. Tilsæt bouillon, og fløde og kog sovsen ind til den tykner lidt. smag til. Hæld sovsen over koteletterne, dæk med staniol, og stil i en forvarmet ovn, nederste rille ved 175 grader i ca. 60 minutter. Fjern staniolen og lad retten stå i ovnen ti minutter ekstra.
Kom jasminris i kogende letsaltet vand, og kog under låg i 12 minutter. Lad risene hvile i ti minutter.
Server fadkoteletterne med ris, og mango-chutney. En meget velsmagende og nem ovnret.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?