- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 864
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 29, 2011
- 2 ml
- Rapsolie
- 4 stk
- Nakkekotelet
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Bouillon, Svinekød
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 skive(r)
- Bacon i strimler
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 2 tsk.
- Karry (indisk)
- 6 dl
- Vand
- 1 stk
- Mangochutney, sød
- 2 stk
- Æble / æbler
- 4 dl
- Jasminris
- 1 tsk.
- Salt, groft
Fadkoteletter:
Steg koteletterne af i ca. to minutter på hver side ved høj varme i olie, krydr med salt, peber og lidt karry. Læg dem i et ovnfast fad.
Skræl og snit løg, hvidløg og æbler i tern. Skær bacon skiver i strimler. Svits løg, hvidløg, æbler og bacon i rapsolie. Drys karry over og steg det med. Tilsæt bouillon, og fløde og kog sovsen ind til den tykner lidt. smag til. Hæld sovsen over koteletterne, dæk med staniol, og stil i en forvarmet ovn, nederste rille ved 175 grader i ca. 60 minutter. Fjern staniolen og lad retten stå i ovnen ti minutter ekstra.
Kom jasminris i kogende letsaltet vand, og kog under låg i 12 minutter. Lad risene hvile i ti minutter.
Server fadkoteletterne med ris, og mango-chutney. En meget velsmagende og nem ovnret.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.