Farsbrød med fyld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Svær
Kategori
Hovedret
Visninger
470
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Farsbrød med fyld

Farsretter er populære, – og man kan variere dem i det uendelige.

 

Vareforbrug (4 pers.):

 

3 spsk. rasp 2 dl fløde + godt 1 dl vand 4 små gulerødder salt 150 g hakket oksekød 350 g hakket flæskekød salt, peber paprika ægplus 1 æggeblomme 3 spsk. finthakket løg

 

1 syltet agurk 1 rød peberfrugt 1 dl hakket persille smør eller margarine til fadet 2 tomater

 

Tilberedningstid:

85 min, heraf ca. 50 min. i ovnen.

 

Ovntemperatur: 175°.

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Bland fløde og vand og lad ras pen suge ca. 10 min. heri. Skrab gulerødderne og blancher dem ca. 5 min. i letsaltet vand.

 

  1. Rør det hakkede kød med krydderier, æg, løg og raspblandin gen.

 

  1. Hak agurken fint. Tag kernerne ud af peberfrugten og skær den i små terninger. Rør agurk, pe berfrugt og hakket persille i far sen. Del farsen i to dele.

 

  1. Pensl en aflang kageform med smeltet fedtstof. Læg halvdelen af farsen i bunden af formen og fordel de hele gulerødder her over. Resten af farsen lægges over.

 

  1. Bag retten ca. 50 min. ved 175°. Hvis farsen bliver for mørk på overfladen dækkes med staniol.

 

  1. Anret farsbrødet og pynt med tomater.

 

Kan serveres med:

 

Smørdampede grønne bønner.

 

Tomatsalat med løgringe og olie eddike dressing.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?