- Sværhedsgrad
- Svær
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1689
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 20, 2020
Farsretter er populære, – og man kan variere dem i det uendelige.
Vareforbrug (4 pers.):
3 spsk. rasp 2 dl fløde + godt 1 dl vand 4 små gulerødder salt 150 g hakket oksekød 350 g hakket flæskekød salt, peber paprika ægplus 1 æggeblomme 3 spsk. finthakket løg
1 syltet agurk 1 rød peberfrugt 1 dl hakket persille smør eller margarine til fadet 2 tomater
Tilberedningstid:
85 min, heraf ca. 50 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 175°.
Fremgangsmåde:
- Bland fløde og vand og lad ras pen suge ca. 10 min. heri. Skrab gulerødderne og blancher dem ca. 5 min. i letsaltet vand.
- Rør det hakkede kød med krydderier, æg, løg og raspblandin gen.
- Hak agurken fint. Tag kernerne ud af peberfrugten og skær den i små terninger. Rør agurk, pe berfrugt og hakket persille i far sen. Del farsen i to dele.
- Pensl en aflang kageform med smeltet fedtstof. Læg halvdelen af farsen i bunden af formen og fordel de hele gulerødder her over. Resten af farsen lægges over.
- Bag retten ca. 50 min. ved 175°. Hvis farsen bliver for mørk på overfladen dækkes med staniol.
- Anret farsbrødet og pynt med tomater.
Kan serveres med:
Smørdampede grønne bønner.
Tomatsalat med løgringe og olie eddike dressing.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.