Farserede porrer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Visninger
2100
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Hakket kalvekød og flæskekød
1 dl
Hvedemel
2 spsk.
Salt
2 tsk.
Peber
1 stk
Revet løg
1 stk
Æggevide
1 dl
Vand
3 stk
porrer
3 spsk.
Smør
Farserede porrer

Kødpriserne får vel danskerne til, lidt for ofte, at tænke i retning af hakket kød. Det vil derfor altid være velkomment med en ny op skrift på en velsmagende ret.

Vareforbrug (4 pers.):

200 g hakket kalvekød og hakket flæskekød 1 dl hvedemel (60 g) 2 spsk. salt 2 tsk. peber 1 revet løg 1 æggehvide ca. 1 dl vand 2-3 porrer vand, salt 3 spsk. smør eller margarine til stegning

Rør det hakkede kød med 4 dele  af melet, salt, peber, revet løg, 8 firkanter på et melet spække bræt.

Rens porrerne og skær dem i stykker på ca. 6 cm. Kog stykkerne ca. 5 min. i letsaltet vand.

Lad farsrouladerne hvile ca. 15 min. på et koldt sted.

Steg i brunet fedtstof på en stegepande til rullerne er sprøde og gyldne.

Beregn ca. 10 min.

Kan serveres med: Grøn salat med fløde-citron-dressing.

Kogte kartofler.

 




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?