- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 2100
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 11, 2020
Kødpriserne får vel danskerne til, lidt for ofte, at tænke i retning af hakket kød. Det vil derfor altid være velkomment med en ny op skrift på en velsmagende ret.
Vareforbrug (4 pers.):
200 g hakket kalvekød og hakket flæskekød 1 dl hvedemel (60 g) 2 spsk. salt 2 tsk. peber 1 revet løg 1 æggehvide ca. 1 dl vand 2-3 porrer vand, salt 3 spsk. smør eller margarine til stegning
Rør det hakkede kød med 4 dele af melet, salt, peber, revet løg, 8 firkanter på et melet spække bræt.
Rens porrerne og skær dem i stykker på ca. 6 cm. Kog stykkerne ca. 5 min. i letsaltet vand.
Lad farsrouladerne hvile ca. 15 min. på et koldt sted.
Steg i brunet fedtstof på en stegepande til rullerne er sprøde og gyldne.
Beregn ca. 10 min.
Kan serveres med: Grøn salat med fløde-citron-dressing.
Kogte kartofler.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.