Flødestuvede svampe m/ bacon og rødløg

Bedømmelse: 4.8/5. Fra 4 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Høst
Tilbehør
Visninger
9477
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronsaft
200 g
Markchampignons
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
4 skive(r)
Franskbrød
3 skive(r)
bacon i tern
3 dl
Fløde 26%
Flødestuvede svampe m/ bacon og rødløg

Let forret til en gæste-menu: Rens mark-champignons, (el. brug blandede svampe) skær i kvarte og steg dem lidt mørke i en klat smør. Tag dem af panden. Svits bacon-stykker (kan udelades), hakkede rødløg og hvidløg gyldne i samme pande. Kom svampene tilbage i panden, dryp over med citronsaft og hæld fløden ved. Krydr med lidt salt og peber fra kværn, og lad det hele koge ind til det har en tyk cremet konsistens. Smag til, evt. med lidt ekstra citronsaft og peber. Server på ristede stykker grovbrød. Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?