Forloren Hare

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2393
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æg
4 tbsp.
Olivenolie
6 tbsp.
Rasp
200 g
Bacon i skiver, rå
500 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
4 kg
Kartofler
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Løg eller zittauerløg
100 g
bacon i tern
10 tbsp.
Vand
Forloren Hare

Forloren hare:
Bland hakket kød, æg, rasp, vand og bacon i tern med løget, som er revet. Krydr med salt og peber.
Læg et stykke bagepapir på bordet og hæld farsen ud på det. Form med bagepapiret et “brød”. Smør en folieform eller et ildfast fad. Læg farsen over i fadet og pak det ind i baconskiverne.
Stil fadet i en ovn ved 225 grader og brun det i 15 min. Skru herefter ned til 170 grader, hæld vand ved og steg den forloren hare færdig i 45-60 min.
Ovnstegte kartofler:
Kog kartoflerne næsten møre og lad dem køle af. Bland olie med forskellige krydderier efter ønske. Hæld det i en frysepose sammen med de afkølede kartofler i posen. Fordel olien på kartoflerne ved at rulle posen rundt og “massere” kartoflerne.
Bag dem ved 200 grader i 30 minutter.


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på august 9, 2010

    En rigtig god opskrift – har

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?