- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2393
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 8, 2010
- 2 stk
- Æg
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 6 tbsp.
- Rasp
- 200 g
- Bacon i skiver, rå
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 4 kg
- Kartofler
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 100 g
- bacon i tern
- 10 tbsp.
- Vand
Forloren hare:
Bland hakket kød, æg, rasp, vand og bacon i tern med løget, som er revet. Krydr med salt og peber.
Læg et stykke bagepapir på bordet og hæld farsen ud på det. Form med bagepapiret et “brød”. Smør en folieform eller et ildfast fad. Læg farsen over i fadet og pak det ind i baconskiverne.
Stil fadet i en ovn ved 225 grader og brun det i 15 min. Skru herefter ned til 170 grader, hæld vand ved og steg den forloren hare færdig i 45-60 min.
Ovnstegte kartofler:
Kog kartoflerne næsten møre og lad dem køle af. Bland olie med forskellige krydderier efter ønske. Hæld det i en frysepose sammen med de afkølede kartofler i posen. Fordel olien på kartoflerne ved at rulle posen rundt og “massere” kartoflerne.
Bag dem ved 200 grader i 30 minutter.
En rigtig god opskrift – har