Forloren skinke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategori
Buffet
Hovedret
Visninger
161
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Forloren skinke

Vareforbrug (4 pers.):

 

4 dl rasp (ca. 35 g) ca. 1 dl dansk vand 250 g hakket flæskekød 150 g hakket skinke eller mager bacon salt, peber, paprika 2 æggeblommer 2 dl fløde eller creme fraiche 2 spsk. rødbedeeddike

 

Til panering:

 

1 æg 1 spsk. rasp 1 spsk. reven ost

 

Tilberedningstid: ca. 14 time, heraf ca. 1 time i ovnen.

 

Til stegning: 2 spsk. smør eller margarine 3 dl bouillon

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Lad raspen suge i dansk vand. Rør kød og skinke eller bacon med krydderier, æggeblommer og fløde eller creme fraiche. Til sæt den udblødte rasp og rødbedeeddiken. Er farsen meget fast tilsættes lidt mere dansk vand.

 

  1. Form farsen til en lille skinke og læg den i et ovnfast fad eller en lille bradepande.

 

  1. Pensl «skinken» med sammen pisket æg og drys med rasp og reven ost.

 

  1. Sæt fadet i ovnen ca. 10 min. ved 250°.

 

  1. Tilsæt bouillonen. Skru ned til 200° og steg videre til kødet er gennemstegt, ialt ca. 1 time. Dryp af og til med bouillon.

 

  1. Skær den forlorne skinke i tykke skiver før servering.

 

Kan serveres med: Rosenkål eller blandede smør dampede grøntsager.

 

Hjemmelavet kartoffelmos.

 

Råstegte kartofler.

 

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?