Forlorne fugle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
70 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3828
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
200 g
Hakket kalv og flæsk, 10 %
25 g
Mozzarella revet
4 tsk.
Kalveschnitzler
1/2 stk
Saft og revet skal af appelsin
15 g
Soltørrede tranebær
1 tsk.
Salt, groft
1/2 dl
Vand
1 tsk.
Rosmarin, kviste
1/2 stk
Appelsinsaft
1 dl
Fløde 13 %
15 g
Smør, saltet
Forlorne fugle

Forlorne fugle.
Bred kødskiverne ud på et bræt. Bland det hakkede kød med ost, appelsin, bær, salt og peber.
Smør fyldet på schnitzlerne, drys salt og rul dem sammen. Bind med kødsnor eller hold rullerne sammen med kødnåle.
Brun dem godt på alle sider i smørret.
Dæmp varmen og tilsæt vand, appelsin og rosmarin. Lad dem simre 15-20 min. under låg, de skal kun lige være gennemstegte, ellers bliver de tørre.
Tag ruller og rosmarin op. Kog skyen lidt ind og kom fløde i. Smag til med salt og peber.
Server med små kartofler eller kartoffelmos og tyksnittede agurker med forårsløg.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?