Forret med kaviar

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Midt imellem
Kategori
Forret
Visninger
2190
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Forret med kaviar
Den danske kaviar fremstilles af stenbiderrogn som farves sort. Rognens oprindelige farve er svagt rosa.
Vareforbrug (4 pers.):
4 skiver frisk franskbrød smør eller margarine 2 tomater 1 lille løg lidt peberfrugt (uden kerner) 1 glas sort kaviar (ca. 100 g) 4 æggeblommer
Tilberedningstid:
ca. 15 min.
Til pynt:
4 salatblade 4 citronbåde
Fremgangsmåde:
1. Skær skorperne af brødet og smør det med smør eller margarine.
2. Skold og flå tomaterne. Fjern den løse indmad. Skær tomat kødet i små terninger. Pil løget og hak det fint. Skær den udkernede peberfrugt i fine strimler.
3. Bland disse ingredienser og drys dem over brødskiverne.
4. Læg en ring af kaviar over.
5. Kom en rå æggeblomme i kaviarringen. Pynt med salatblade og citronbåde.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?