- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2190
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 21, 2020
Den danske kaviar fremstilles af stenbiderrogn som farves sort. Rognens oprindelige farve er svagt rosa.
Vareforbrug (4 pers.):
4 skiver frisk franskbrød smør eller margarine 2 tomater 1 lille løg lidt peberfrugt (uden kerner) 1 glas sort kaviar (ca. 100 g) 4 æggeblommer
Tilberedningstid:
ca. 15 min.
Til pynt:
4 salatblade 4 citronbåde
Fremgangsmåde:
1. Skær skorperne af brødet og smør det med smør eller margarine.
2. Skold og flå tomaterne. Fjern den løse indmad. Skær tomat kødet i små terninger. Pil løget og hak det fint. Skær den udkernede peberfrugt i fine strimler.
3. Bland disse ingredienser og drys dem over brødskiverne.
4. Læg en ring af kaviar over.
5. Kom en rå æggeblomme i kaviarringen. Pynt med salatblade og citronbåde.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.