Frikadeller med blendtet grønt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
10 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1824
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Salt, groft
1 dl
Hvedemel
3 stk
Gulerod/gulerødder
2 dl
Rasp
1 dl
Havregryn
500 g
Hakket kalv og flæsk, 10 %
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tsk.
Peber, hvid, stødt
1 stk
Porre
1 tsk.
Stærk paprika
1 dl
Skummetmælk
20 g
olie eller magarine
2 stk
Æg

Blendt gulerøder, løg og porre fint, bland det sammen med kødet og sammen med resten af ingredienserne. Smages til. Lad farsen stå og trække sig sammen. Formes til frikadeller og steges på en varm pande i lidt fedtstof efter eget valg. Serveres med tilbehør efter eget valg.
Der kan bruges andre grønsager efter egen valg. Vores børn er helt vilde med de frikadeller der kommer grønsager i. Jeg har selv prøvet at komme rå rødbeder i. Så blev de lyserøde inden i – vi døbte dem: Prinssesfrikadeller. De glid ned med velbehag. De kan eventult også formes som farsbrød og bages i oven ca 45 min 200 grader.
Velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?