- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1824
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 8, 2012
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Hvedemel
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 dl
- Rasp
- 1 dl
- Havregryn
- 500 g
- Hakket kalv og flæsk, 10 %
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Peber, hvid, stødt
- 1 stk
- Porre
- 1 tsk.
- Stærk paprika
- 1 dl
- Skummetmælk
- 20 g
- olie eller magarine
- 2 stk
- Æg
Blendt gulerøder, løg og porre fint, bland det sammen med kødet og sammen med resten af ingredienserne. Smages til. Lad farsen stå og trække sig sammen. Formes til frikadeller og steges på en varm pande i lidt fedtstof efter eget valg. Serveres med tilbehør efter eget valg.
Der kan bruges andre grønsager efter egen valg. Vores børn er helt vilde med de frikadeller der kommer grønsager i. Jeg har selv prøvet at komme rå rødbeder i. Så blev de lyserøde inden i – vi døbte dem: Prinssesfrikadeller. De glid ned med velbehag. De kan eventult også formes som farsbrød og bages i oven ca 45 min 200 grader.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.