- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 7183
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2011
- 1/2 tsk.
- Chiliflager
- 3 tbsp.
- Sødmælk
- 5 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 100 g
- bacon i tern
- 100 g
- Cocktailpølser
Steg bacon og cocktailpølser sprødt i en anelse margarine og læg til side.
Steg hakkede løg og kartofler i tern.
Løgene skal være klare og kartoflerne let sprøde.
Pisk imens æg, mælk, salt, peber og chiliflager sammen.
Hæld æggene over kartofler og løg… og skru helt ned for varmen.
Løsn æggekagen rundt i kanten under stegning.
Læg låg på… og lad stå i 5-6 minutter.
Pynt af med cocktailpølser og bacon… og lad yderligere stå i 5 minutter. Æggekagen skal være fast.
Server æggekagen evt. pyntet med tomater og purløg til en god skive rugbrød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.