- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4090
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 8, 2012
- 3/4 dl
- Oliventapenade
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 dl
- Creme fine
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1/2 dl
- parmesanost, revet
- 1 stk
- Squash
- 8 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 3 tsk.
- Basilikum
- 8 stk
- Parmaskinke
Denne dejlige ret kan serveres sammen med brune ris, en grøn salat med tomater eller serveres alene som den er.
Sæt ovnen på 200 grader.
Læg fisken på et skærebræt og drys med salt og hvid peber henover. Fordel parmaskinken over fisken og toppe med lidt af tapenaden. Fiskefileterne rulles sammen og stilles på højkant i et smurt ildfast fad (olivenolie/rapsolie).
Brug en ostehøvl (ikke den med strenge) til at høvle squashen og gulerødderne på langs, drys med salt og basilikum. Rul dem sammen og stil også disse på højkant i fadet imellem fiskerullerne.
Hæld creme fine og parmesan over. Bages i ovnen i ca. 20 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.