- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Påske - Visninger
- 2308
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 21, 2011
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 4 stk
- Forårsløg, rå
- 1 knsp.
- Muskatnød, revet
- 500 g
- Spinat, helbladet, frossen
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 kg
- Kartofler
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 l
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 2 dl
- Bouillon, Svinekød
- 1 dl
- Persille, frisk
- 4 stk
- Svinekoteletter
- 100 g
- Feta, 40+
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Græske koteletter m/ feta:Hvedemel, salt, peber og oregano blandes på en tallerken.Koteletterne vendes i melblandingen. Steges i olivenoliepå en pande (el. grillpande) i ca. 1 minut på hver side, ved høj varme.Koteletterne lægges i et ildfast fad.Panden koges af med bouillonen.Bouillonen hældes over koteletterne.Fetaosten smuldres på koteletterne, drys med oreganoog hakket persille, og dryp lidt olivenolie over.Retten sættes i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader,midterste rille.
Smørristede babykartofler:Skrub babykartofler, og kog dem i ca 15 minutter,kom olivenolie og smør på en pande og rist de kogte kartofler, krydr med salt og peber fra kværn
Dampet spinat m/forårsløg:Rens forårsløgene, og skær dem i mindre stykker.Tø spinat op i en gryde,tilsæt de snittede forårsløg,smag til med en smørklat,revet muskatnød,citronsaft,salt og peber.
Server koteletterne med spinaten og de smørristede kartofler.
Retten kan også laves med lammekoteletter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.