Græske koteletter m/ feta, spinat & babykartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Påske
Visninger
2308
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 knsp.
Peber, friskkværnet
4 stk
Forårsløg, rå
1 knsp.
Muskatnød, revet
500 g
Spinat, helbladet, frossen
1 tsk.
Citronsaft
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tbsp.
Olivenolie
1 kg
Kartofler
1 tbsp.
Smør, saltet
1 l
Vand
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Oregano, tørret
2 dl
Bouillon, Svinekød
1 dl
Persille, frisk
4 stk
Svinekoteletter
100 g
Feta, 40+
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
3 tbsp.
Hvedemel
Græske koteletter m/ feta, spinat & babykartofler

Græske koteletter m/ feta:Hvedemel, salt, peber og oregano blandes på en tallerken.Koteletterne vendes i melblandingen. Steges i olivenoliepå en pande (el. grillpande) i ca. 1 minut på hver side, ved høj varme.Koteletterne lægges i et ildfast fad.Panden koges af med bouillonen.Bouillonen hældes over koteletterne.Fetaosten smuldres på koteletterne, drys med oreganoog hakket persille, og dryp lidt olivenolie over.Retten sættes i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader,midterste rille.
Smørristede babykartofler:Skrub babykartofler, og kog dem i ca 15 minutter,kom  olivenolie og smør på en pande og rist de kogte kartofler, krydr med salt og peber fra kværn
Dampet spinat m/forårsløg:Rens forårsløgene, og skær dem i mindre stykker.Tø spinat op i en gryde,tilsæt de snittede forårsløg,smag til med en smørklat,revet muskatnød,citronsaft,salt og peber.
Server koteletterne med spinaten og de smørristede kartofler.
Retten kan også laves med lammekoteletter.
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?