Groft farsbrød m/ svampe, æbler & rødløg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Serveringer
4 personer
Visninger
3025
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
3 skive(r)
bacon i tern
2 stk
Hvidløg, fed
2 stk
rødløg
2 tbsp.
Smør, saltet
2 tsk.
Provencekrydderi
1 stk
Æg
1 stk
Æbler, faste
2 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1 tsk.
Allehånde, stødt
1 tsk.
Salt, groft
100 g
Markchampignons
2 knsp.
Peber, friskkværnet
500 g
Hakket bl. okse/svinekød
1 dl
Rasp

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?