- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 3025
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 3, 2011
- 3 skive(r)
- bacon i tern
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- rødløg
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- Provencekrydderi
- 1 stk
- Æg
- 1 stk
- Æbler, faste
- 2 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1 tsk.
- Allehånde, stødt
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 100 g
- Markchampignons
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 500 g
- Hakket bl. okse/svinekød
- 1 dl
- Rasp
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.