- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 3600
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 30, 2011
- 200 g
- Grønlangkål, frossen
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 4 stk
- Kartofler
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 2 stk
- Hele nelliker
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 stk
- Medisterpølse, rå
- 1/2 l
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 3 stk
- Laurbærblade
- 1/2 dl
- Øl, pilsner
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.