- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7582
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 7, 2012
- 2 dl
- Røde linser
- 1/2 stk
- Broccoli
- 1 knsp.
- Peber
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 4 stk
- Gulerødder
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Olie
- 3 stk
- Pastinak
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 6 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 2 stk
- porrer
1. Rens og skær grøntsagerne i tern.
2. Kom olie i en gryde og varm op.
3. Tilsæt først presset hvidløg og dernæst grøntsagerne og svits i 3 til 4 min.
4. Tilsæt linserne og bouillonen og lad det koge til linserne er bløde (ca. 15 min.).
5. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.
6. Server suppen med et lækkert brød til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.