- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8109
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 16, 2013
- 100 g
- Squash
- 100 g
- Tomat
- 100 g
- Champignon
- 1 stk
- løg
- 200 g
- Revet ost
- 100 g
- Parmaskinke
- 2 stk
- Rosmarin, kviste
- 25 g
- gær
- 2 dl
- lunkent vand
- 2 dl
- Hvedemel
- 3 dl
- Grahamsmel
- 1 tsk.
- Salt
- 2 tbsp.
- Olie
- 1 stk
- Tomatpure (dåse)
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Olie
Opskriften giver to pizzaer med ca. 8 stykker i hver pizza.
Pizzabunde:
Rør vand og gær sammen
Tilsæt salt og olie
Bland meltyperne i en skål for sig.
Tilsæt melblandingen lidt efter lidt.
Ælt dejen grundigt i 5-10 minutter.
Lad dejen hæve ca. 1 time et lunt sted
Imens dejen hæver, laves tomatsaucen, og pynten skæres i skiver og både.
Når dejen har hævet, deles den i to kugler. Rul kuglerne ud. Så tyndt som muligt, og så de passer til bagepladen.
Fordel tomatsauce og pynt ligeligt på de to bunde.
Bages ved 250 grader i 15 minutter.
Når pizzaerne er bagte, fordeles parmaskinken på pizzaerne. Serveres med en lækker salat.
Næringsbregning:
I begge pizzaer
Pr. stykke (v/ 8 stykker pr. pizza)
Energifordeling
Energi
9233 kJ/2200 kcal
577 kJ/137 kcal
Protein
128 g
8 g
24 E%
Kulhydrat
235 g
15 g
47 E%
Fedt
74 g
5 g
29 E%
Kostfiber
41 g
2,5 g
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.