- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 5069
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 10, 2013
- 400 g
- oksefars
- 1 stk
- Mellemstort hvidkålshovede
- 1 tbsp.
- Olie
- 4 stk
- Gulerødder
- 2 stk
- porer
- 200 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 100 g
- spaghettiskruer
Hvidkål snittes fint, gulerødder hakkes groft, porer skæres i fine skiver
Olien kommes i gryden sammen med karry, kødet svitses. Hvidkål, gulerødder og porer kommes i, og det hele simrer ca. 10 min. Herefter kommes spaghetti skruer i, koger videre ca. 5-7 min (alt efter hvad der står på anvisningen).
Når spaghetti er nok, tilsættes ærter og smages til med salt, peber og evt. gurkemeje.
kan evt. serveres med grovboller, rugbrød eller andet brød – men kan sagtes spises uden tilbehør 🙂
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.