- Forberedelsestid
- 14400 minutter
- Tilberedningstid
- 72000 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1539
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 28, 2018
Hel kylling
Del kyllingen i fire stykker og læg dem i en gryde. Hæld vand ved, så det lige netop dækker. Bring vandet i kog og skum urenhederne bort. Tilsæt salt og suppeurter. Læg låg på og kog kyllingen ved svag varme i 35-45 min. til den er gennemstegt.
Parter kyllingen afhængig af anvendelse. Som reget fjernes skindet på kogt kylling. Si og skum skyen til sauce.
Smelt smør i en gryde og pisk mel i. Spæd op med suppe til passende konsistens afhængigt af, hvad den skal anvendes til. Smag til med salt og peber.
Anvendes til:
Aspargessauce, champignonsauce, karrysauce citronsauce, peberrodssauce, frakasse og andre stuvninger
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.