- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5689
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 13, 2011
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 100 g
- bacon i tern
- 300 g
- Champignon
- 1 stk
- Bouillonterning
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 500 g
- Svinehjerte
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 dl
- Rødvin
- 3 dl
- Vand
Start med at rengør hjerterne for blod og årer. Skær dem i mundrette tern.
Rengør grønsagerne. Skær champignon i kvarter. Hak løgene groft. Skær gulerødderne i mønter.
Svits først baconen i 3 minutter.
Kom hjerterne på panden. Lad dem stege med i 5 minutter under jævnlig vending.
Kom grønsagerne ved… og steg til champignonerne har fået halv størrelse.
Tilsæt rødvin… og lad det koge godt ind.
Hæld vand ved… og tilføj friskkværnet peber og bouillonterning.
Lad retten simre i 1 times tid.
Jævn retten og tilsæt evt. kulør… smag til med salt.Serveringsforslag:
· Hjerterne serveres med enten kogte kartofler eller kartoffelmos.
· Broccoli eller bønner passer godt til retten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.